Välkommen till Murklans förskola en del av Kungsängsskolan. De samlade förskolorna och skolorna i Smedby - Rambodalsområdet. Vi bildar barnen/eleverna för var de ska vara i framtiden, inte var vi är idag.

måndag 6 mars 2017

Vårat Tema Babblarna

Hej på dig som läser våran blogg!

Nu har vi lagt upp lite på vad vi jobbar med men idag tänkte jag fördjupa mig lite mer för er som inte vet så mycket om Babblarna.

Vi arbetar med babblarna för att barnen ska samtidigt som dom har kul få lära sig så mycket som går att lära sig i denna stadie. Babblarna har väckt upp ett stort genuint intresse hos våra barn då dom tycker att dom är roliga, känns mjuka, lena och jätte mysiga att leka med. 

Men tanken bakom detta tema är att dom ska få lära sig vad alla de olika babblarna står för och fördjupa sig lite mer i varje babblare, när vi känner att nu har de förstått innebörden av denna babblare och vad den symboliserar så går vi vidare på nästa. 

Vi har just nu blivit klara med Doddo och välkomnat Babba in.
Doddo står för - Sociala kompetens och värdegrund
Babba står för- Språkkunnig.

Barnen har fått måla, rita, kört olika sammarbetsövningar, experimenterat med färger, haft Doddo disco, gett sin syn på vad/vem Doddo är och vad hen står för med mera.

Vi på hagen önskar er en toppen dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar