Välkommen till Murklans förskola en del av Kungsängsskolan. De samlade förskolorna och skolorna i Smedby - Rambodalsområdet. Vi bildar barnen/eleverna för var de ska vara i framtiden, inte var vi är idag.

tisdag 25 april 2017

Alfabets-promenad

Hejhej Bloggen!

Förra veckan så ordnade vi en alfabets-promenad det vill säga en mix av tipspromenad och alfabetet. Vi gjorde detta för att avsluta våra sista Babba projekt på bästa roliga sett. Vi har märkt att barnen har lärt sig enormt mycket genom att tycka om det dom gör så vi försöker alltid att sträva efter att få saker till att bli mer spännande, intressanta och roliga och på så sätt få deras uppmärksamhet. 

  Därefter så ville barnen ge sig vidare in i skogen och upptäcka dess fina miljö. När vi kommit djupare in i skogen så fann barnen en enormt stor koja vilket gjorde det hela ännu mer spännande. Efter att ha lekt inne i kojan ett tag så bestämde vi oss för att ge oss iväg på en liten upptäcktsfärd. Barnen hade så roligt och jag ler än idag över deras fina insats de gjorde på hemvägen, de fann jätte mycket skräp ute i naturen så de plockade med sig allt vad de kunde för att djuren inte skulle skada sig och för att naturen skulle må bättre. Vi fröknar är jätte stolta över deras insats!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar